Print Friendly and PDF

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Trifle με γεύση λεμόνι


Μην ξινίζετε…

DSC_0053

Υλικά
500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
1/2 από ένα κουτί ζαχαρούχο γάλα
χυμό από 1 ή 2 λεμόνια ανάλογα το γούστο σας
ξύσμα λεμονιού

1 διπλό πακέτο μπισκότα ΜΙΡΑΝΤΑ αλεσμένα στο μούλτι ή ό,τι άλλα μπισκότα θέλετε

Εκτέλεση
Βάζουμε σε μπολ όλα μαζί τα υλικά της κρέμας και τα ανακατεύουμε καλά με σύρμα.

DSC_0046

Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες να στερεοποιηθεί και να κρυώσει.

DSC_0047

Αλέθουμε τα μπισκότα.

DSC_0048

DSC_0049

Για να σερβίρουμε βάζουμε σε μπολ ή ποτήρια στρώσεις από το τριμμένο
μπισκότο και την κρέμα.

DSC_0050

DSC_0051

Είναι καλύτερα να διατηρήσουμε το μπισκότο και την κρέμα σε χωριστά
δοχεία και να συναρμολογήσουμε το γλυκό την ώρα που είναι να σερβίρουμε.

DSC_0066

Συμπληρώνουμε την απίθανη,ελαφριά και φίνα γεύση αυτού του γλυκού
με καβουρδισμένο αμυγδαλάκι.

DSC_0052

2 σχόλια:

  1. Τέλειο ! Γίνεται στη στιγμή και είναι δροσερό και ελαφρύ!! Με μπόλικο ξύσμα!!
    Ευχαριστώ Αλέκα !
    =)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το έχω φτιάξει άπειρες φορές! είναι απλά ΤΕΛΕΙΟ. ελαφρύ και δροσερό, ό,τι πρέπει μετά από τραπέζωμα,"καθαρίζει" τον ουρανίσκο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...