Print Friendly and PDF

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Σάλτσα αβγολέμονο

Αβγό+λεμόνι=friends for ever!

Νέος φάκελος (19)1

Υλικά
1λεμόνι το χυμό του
1 αβγό χωρισμένο ασπράδι και κρόκος
μπόλικο ζεστό ζουμί από το φαγητό που θέλουμε να αβγοκόψουμε

Εκτέλεση
Χτυπάμε σε βαθύ πιάτο το ασπράδι του αβγού πολύ καλά με το σύρμα.
Προσθέτουμε τον κρόκο και χτυπάμε για λίγο ακόμη.
Συμπληρώνουμε το χυμό από το λεμόνι και συνεχίζουμε το χτύπημα.
Προσθέτουμε σιγά σιγά το ζεστό ζουμί από το φαγητό, χτυπώντας συνεχώς.
Αδειάζουμε το μείγμα στο φαγητό μας και κουνάμε την κατσαρόλα να πάει παντού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...