Print Friendly and PDF

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Σνιτσελάκια a la κρεμ

Φαγάκι εξαιρετικό!!!
Δοκιμάστε το…


DSC_0029

Υλικά
750 γρ. σνίτσελ χοιρινά χτυπημένα
αλάτι,πιπέρι
σκόνη σκόρδου
μουστάρδα
ρίγανη
αλεύρι
μια κονσέρβα μανιτάρια πλυμένα και στραγγισμένα πολύ καλά
300 γρ. κρέμα γάλακτος

λάδι για το τηγάνι

Εκτέλεση
Παίρνουμε τα σνίτσελ και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια.

DSC_0001


DSC_0002


Τα βάζουμε σε μπολ,ρίχνουμε λίγη μουστάρδα και πασπαλίζουμε με το αλάτι,
το πιπέρι,τη σκόνη σκόρδου και τη ρίγανη.Ανακατεύουμε να πάνε όλα τα υλικά παντού.

DSC_0003

Αλευρώνουμε τα κομμάτια του κρέατος  και τα τηγανίζουμε σε τηγάνι με
μπόλικο καυτό λάδι.

DSC_0008


DSC_0009

Βάζουμε σε φαρδιά κατσαρόλα 5 κ.σ. λάδι να ζεσταθεί καλά και ρίχνουμε
μέσα τα μανιτάρια αλάτι,πιπέρι και μουστάρδα.

DSC_0006

Αφήνουμε να σοταριστούν καλά και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.

DSC_0007

Αφήνουμε να πάρει μία βράση και σβήνουμε τη φωτιά.
Βάζουμε στην κατσαρόλα τα τηγανισμένα κομμάτια κρέατος.
Ανακατεύουμε να καλυφθούν με τη σάλτσα.

DSC_0010

Σερβίρονται ζεστά και φρεσκομαγειρεμένα.

DSC_0021

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...